Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor 1 Puana Razı oldu!

Samsunspor 1 Puana Razı oldu!
27 Eylül 2020 - 15:25

beraberliğe razı geldiler!

Yılport Samsunspor, Bandırma deplasmanından 1 puanla döndü.

TFF 1’inci Lig’de 3. haftasında Yılport Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı.

TFF 1’inci Lig’in şampiyonluk iddiasındaki ekibi Samsunspor, mutlak galibiyet için gittiği Bandırma deplasmanında rakibi Royal Hastanesi Bandırmaspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı

 

Geriye düştüğü karşılaşmada öne geçmesine rağmen bu skoru koruyamayan Samsunspor bir pauana razı oldu.

Yılport Samsunspor 33. dakikada Poteni gölü ile 1-0 mağlup duruma düştü. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Ligde Şampiyonluğa oynayan kırmızı- beyalılar  Karşılaşmanı  ikinci 45 dakikasında  ise bambaşka bir takım görüntüsü ortaya koydu.  Ertuğrul Sağlam’ın yaptığı  oyuncu değişikleri ile Samsunspor, aradığı gole 60’da Ahmethan’la Ulaşttı.

70. dakikada sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Oğuz, Kırmızı-Beyazlıları öne geçiren golü atarak takımını (1-2). Bandırmaspor karşısında öne geçirdi.  Del Valle 74. dakikada attığı muhteşem gol ile  beraberliği sağladı. Maçta başka gol olmayınca , karşılaşma 2-2 berabere bitti.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P