Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Arı Gibi

Samsunspor Arı Gibi
22 Şubat 2021 - 4:09

SAMSUNSPOR ARI GİBİ ÇALIŞIYOR!

Samsunspor,  Çarşamba günü kendi sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına  başladı.

 

Deplasmanda İstanbulspor’u yenerek Süper Lig yolunda önemli bir mesafe kat eden Kırmızı-beyazlılar  Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Çarşamba günü sahasında karşılaşacağı Eskişehirspor hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan antrenmanda İstanbulspor maçında yer alan  futbolcular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise hareketlilik ve pas çalışması ile ısınma, 4’e 4 dört jokerli oyun, 5’e 2 top kapma ve 6’ya 6 yaparak idmanı tamamladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P