Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Atatürk’ü Anacak

Samsunspor Atatürk’ü Anacak
10 Kasım 2019 - 13:16

Aykut Çepni tüm Samsunluları tribünlere çağırdı

Yarın oynayacakları Hacettepe Spor maçında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anacaklarını hatırlatan Samsunspor’un Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Aykut Çepni, “Ulu Önder’i hep birlikte analım” diyerek tüm Samsunluları maça davet etti

 

Yılport Samsunspor Kulübü Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, yarın oynayacakları Hacettepe Spor karşılaşması öncesi Kırmızı-Beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Şampiyonluk yolunda hata yapma şanslarının olmadığı bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Yönetici Aykut Çepni, “Zirve yarışında olduğumuz Afjet Afyonspor ile Manisa Futbol Kulübü’nün birbirleriyle karşılaştıkları haftada bizim puan kaybetme lüksümüz yok. Puan farkını indireceğimiz haftada taraftarımızın takımı yalnız bırakmaması gerekiyor. Pazar günü gündüz saatinde, bahar havasında oynanacak olan müsabakaya tüm taraftarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

“BİZE YAKIŞAN BİR ANMA OLMALI”  

Yarın oynayacakları karşılaşmanın önemli bir özelliği olduğunu belirten Aykut Çepni şöyle devam etti: “Herkesin bildiği üzere yarın 10 Kasım. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümü. Taraftar grupları ile alınan ortak karar neticesinde Ulu Önder’i daha önce görülmemiş bir şekilde anacağız. Bu organizasyonun ses getirmesi, çok güzel olması için yoğun bir taraftar topluluğuna ihtiyacımız var. Biletler Bulvar AVM ve 19 Mayıs Stadyumu gişelerinde satılmaya devam ediyor. Atatürk’ü şehri Samsun, Ulu Önder’i kendisine yakışır bir şekilde anmalı, 7’den 70’e herkes stadyumda olmalı. Lütfen biletlerinizi almak için maç gününü beklemeyin erken temin edin.”

İŞTE ATA’YI ANMA PROGRAMI

Saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmanın 8. dakikasında “9’u 5 geçe saygı duruşu yapılması” için tezahürat yapacak olan taraftar, 9. dakikanın 5. saniyesinden itibaren bir dakika saygı duruşunda bulunacaklar.  Saygı duruşunun sona ermesinin ardından sırasıyla doğu tribününden “Yaşa”, kuzey tribününden “Mustafa”, batı tribününden “Kemal”, güney tribününden ise “Paşa” sesleri yükselecek. Daha önce rastlanmamış bir şekilde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anacak olan Samsunspor taraftarı, her zaman olduğu gibi yine Türkiye’nin gündemine oturacak.

hedefhalk

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P