Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Balıkesir Baltok’a 2-0 Yenildi

Samsunspor Balıkesir Baltok’a 2-0 Yenildi
25 Şubat 2018 - 10:31

SAMSUNSPOR DEPLASMANDA BALIKESİRSPOR BALTOK’A 2-0 YENİLDİ

Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor Baltok’a 2-0 yenildi. Balıkesirspor Baltok-Samsunspor maç özeti

Spor Toto 1. Lig’in 24. haftasında Balıkesirspor Baltok, sahasında Samsunspor’u 2-0 yendi. Balıkesirspor Baltok, Samsunspor’u Furkan Çil ve Nizamettin Çalışkan’ın attığı gollerle yendi.

Spor Toto 1. Lig’de Balıkesirspor Baltok, Samsunspor’u 2-0 mağlup ederek hem nefes aldı hem de rakibinin 5 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.
59. dakikada Furkan Çil ve 81. dakikada Nizamettin Çalışkan’ın golleriyle 4 maç aradan sonra kazanan Bal Kes 33 puana yükseldi. Karadeniz ekibi ise 28 puanda kaldı.
Spor Toto 1. Lig 24. haftasında Balıkesir Atatürk Stadyumunda Balıkesirspor Baltok, Samsunspor ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi İstiklal Marşı okunurken, top toplayıcı çocuklar asker selamı ile Afrin’deki Mehmetçiğe selam gönderdi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P