Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Basamakları Çıkıyor!

Samsunspor Basamakları Çıkıyor!
25 Ekim 2020 - 5:36

ŞİMŞEK ÇAKTI!…

TFF1.Lig’de Şampiyon olmak yola çıkan Samsunspor  evinde ağırladığı Ankara Keçiörengücü’nü 4-2  yenerek 3 puanı kazanan taraf oldu.  Kırmızı-Beyazlı takım bu galibiyetle puanını 14’e yükselterek averajla 2.sıraya yerleşti.

İlk Yarı Gol Yok.
TFF 1. Lig 7. hafta müsabakasında Yılport Samsunspor zirve mücadelesinde ligin bir başka iddialı ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’nü evinde konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maça yine hem sakat hemde kovidli oyuncularından yoksun çıkan Kırmızı-Beyazlılar, kontrollü bir oyunla başladı. Rakip kalede gol arayan Samsunspor, aradığı golü bulamadı. İlk 45 dakika iki takımında sessizliği ile sona 0-0 sona erdi.

GOL yağmuru

İkinci 45 dakikaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Yılport Samsunspor oldu. 49. dakikada Keçiörengücü kalesine tehlikeli giden Kırmızı-Beyazlılar, Nadir’in golü ile 1-0 öne geçti.Bu gole Ankara Keçiörengücü 51. dakikada Kone ile cevap verdi(1-1). Ataklarını kesmeyen Samsunspor, 54. dakikada Burak’la yeniden öne geçti(2-1). Rakibe oyun izni vermeyen ve başarılı bir futbol ortaya koyan Yılport Samsunspor, 90’da Gyasi ile farkı 2’ye çıkardı(3-1).Ev sahibi ekip uzatma dakikalarında ise Oğuz ile skoru 4-1 yaptı. Ankara ekibi ,ise Cem’le skoru 4-2 yaptı

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P