Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Başkanı Yoğun Bakımda

Samsunspor Başkanı Yoğun Bakımda
25 Kasım 2020 - 5:11

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım yoğun bakımda

Kovid-19 testleri pozitif çıkan ve evde karantina altına alınan  Başkan Yıldırım hastaneye kaldırılarak yoğun bakım servisine alındı.

Başkan Yüksel Yıldırım ile birlikte koronavirüse yakalanan  Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat’ın yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Yılport Samsunspor’da üzücü bir gelişme yaşandı. Daha önce kovid-19 testleri pozitif çıkan ve evde karantina sürecinde olan Başkan Yüksel Yıldırım ile Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat’ın durumlarının ağırlaştığı ve özel bir hastanede yoğun bakıma alındıkları öğrenildi. İlaç tedavisi uygulanan Yıldırım ve Erkanat’ın şu an itibariyle sağlık durumlarının iyiye gittiği ve önümüzdeki saatlerde yoğun bakımdan çıkacakları ifade edildi. Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımda koronavirüs ile mücadele eden Başkan Yüksel Yıldırım ve Mustafa Kemal Erkanat’ın sağlık durumlarını ise Kırmızı-Beyazlı yönetimin yakından takip ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P