Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR BOL KESEDEN DAĞITMIŞ!

SAMSUNSPOR BOL KESEDEN DAĞITMIŞ!
16 Mayıs 2022 - 6:04

 

SAMSUNSPOR KÜME DÜŞEN TAKIMLARA BOYUN EĞDİ!

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında oynanan maçların ardından küme düşecek takımların hepsi belli oldu. Alınan sonuçlara göre haftalar önce küme düşen Balıkesirspor’un ardından Bursaspor, Menemenspor ve Kocaelispor takımları bir alt lige geriledi. Kırmızı-Beyazlılar, düşen bu takımlara toplamda 13 puan kaptırdı. Eğer ki Samsunspor küme düşen rakiplerinden sadece 6 puan daha alabilse idi kendisini play-off potasında bulacaktı.

 

ÇAĞDAŞ ATAN HAFTA İÇİ İMZALIYOR

 

Samsunspor’un yeni sezonda takımı emanet edeceği genç teknik adam Çağdaş Atan, hafta içinde resmi sözleşmeye imza atacak. İmzanın ardından takıma yapılacak takviyeler konusunda da çalışmaların hızlanması bekleniyor.

 

Davut AKTAŞ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P