Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Bolusporu ağırlıyor

Samsunspor. tüm maçlarını kazanarak  hedefine ulaşmak istiyor

Samsunspor Bolusporu ağırlıyor
15 Aralık 2021 - 6:44

SAMSUNSPOR HEDEFE KOŞUYOR

Yılport Samsunspor, bugün evinde Beypiliç Boluspor ile karşı karşıya gelecek.  Kırmızı –rakibini yenip yükselişini ve galibiyet serisini sürdürmek isteyen şimşekler   ilk devredeki kalan tüm maçlarını kazanarak  hedefine ulaşmak istiyor

HEDEFE İLERLEMEK İSTİYOR

Kırmızı – Beyazlılar, TFF 1. Lig 17. haftasında evinde ligin 11. sırasında yer alan Beypiliç Boluspor’u konuk edecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda bugün saat 16.00’da gerçekleşecek maçı ise Sarper Barış Saka yönetecek.

62. RANDEVU

Yılport Samsunspor ile Boluspor, 62. kez karşı karşıya geliyor.  Bu karşılaşmalardan 23’ünü Samsunspor, 27’sini ise Boluspor kazandı. 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan 29 karşılaşmada Samsunspor’un 17, Boluspor’un 5 galibiyeti bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P