Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Çıkacak mı? Düşecek mi?

Samsunspor Çıkacak mı? Düşecek mi?
20 Mart 2018 - 8:27

Vali’nin Küme Düşme Korkusu!…

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın yaptığı açıklamar Samsunspor taraftarlarının kafasını karıştırdı.

Vali Kaymak, ”Samsunspor takımı olarak Süper Lige çıkacak güçtesiniz” açıklamasının üzerinden bir hafta geçmeden dün katıldığı bir canlı yayın proğramında ”Bizim şu an derdimiz kulüp küme düşme derdinden kurtulsun. inşallah bu dertten kurtulacağız” dedi.

Samsunspor‘da yaşanan mali sıkıntılı günlerin ardından kayyum atanması ve taraftarların eski yönetimlerin yanlış kararların altına imza atarak kulübü borçlandırdıkları  iddiaları ve bu yönetimlerin incelenmesi yönündeki baskıların ardından bir özel internet TV’de canlı yayın konuğu olan Samsun Valisi Osman Kaymak şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

MÜFFETTİŞ İSTEDİK

Vali Kaymak ”Müffettiş istedik ortada bir yanlış varsa bakılacak. Kulübü bilerek  zarara uğratma varmı? Yok mu bunlara bakılacak. Böyle bir şey tesbit edilirse gereği yapılır”dedi

BİZİM DERDİMİZ KÜME DÜŞME

Bizim şu an derdimiz kulüp küme düşme derdinden kurtulsun inşallah bu dertten kurtulacağız” dedi.

 

Vali Kaymak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P