Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Hazırlık maçlarını sürdürüyor

Samsunspor Hazırlık maçlarını sürdürüyor
29 Temmuz 2021 - 5:48

Samsunspor  TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Gerede The Sign Hotel 1 Numaralı Saha’da oynanan maçta takımımız sahaya Aykut, Ali Ülgen, Soner, Boli, Recep Burak, Osman, Savicevic, Gökhan Karadeniz, Furkan Fehmi, Yasin ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıktı. İlk yarıyı Eren Güler’in attığı golle 0-1 geride tamamlayan takımımızda ikinci yarı Alaaddin, Hüseyin, Yunus Emre Çift, Tomane, Darri, Semih Altınkulaç, Çinari, Polat, Cihan Kahraman oyuna dahil oldu.

Bursaspor ise Canberk, Ozan, Taha, Cüneyt, Tazgel, Ramazan, Burak, Emirhan, Batuhan Kör, Batuhan Kapacak ve Eren 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda da Deniz, Emre, Ertuğrul, Aykut, Tuğbey, Bilal, Vefa, Çağatay, Berat ve Sabri oyuna dahil oldu.

Maçı Bolu bölgesinden Alper Akarsu, Harun Terin ve Hüseyin Can yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Muhammed Mehmetcan Söylemez görev aldı.

Samsunspor  karşılaşmayı Yunus Emre Çift ve Tomane’nin ikinci yarıda attığı golle 2-1 kazandı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P