Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Hoca’sını Arıyor!

Samsunspor Hoca’sını Arıyor!
08 Haziran 2021 - 4:53

Samsunspor Hocasına Kavuşuyor!

Yılport Samsunspor’da Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasından sonra, yeni hocanın bu hafta içerisinde belli olacak.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yeni sezona daha güçlü bir şekilde hazırlanmayı planlayan Samsunspor’da gözler hem yeni teknik adama hem de transferlere çevrildi. Başkan Yüksel Yıldırım ve Genel Menajer Mustafa Aztopal, İstanbul’da iki konu ile ilgili hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la yolların ayrılmasının ardından Samsunspor camiasında özellikle yeni teknik adamın kim olacağı giderek merak ediliyor.

KADRO MÜHENDİSLİĞİ
Öte yandan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, en fazla 2 hafta içerisinde Samsunspor’a yakışır camiayı mutlu edecek tecrübeli bir hoca ile anlaşacaklarını, Süper Lig’de oynayacak bir takımın iskeletini yeni hoca ile birlikte çok yakında kuracağını ve son olarak deplasmanda kazanmayı bilen, kaybetmeyen, en fazla gol atan ve en az gol yiyen bir takıma dönüşmek için yeni bir kadro mühendisliği yaptıklarını belirtmişti.

SÜPER LİG’E ÇIKARACAK
Kırmızı Beyazlı taraftar ise, hoca konusunda kariyerinde başarıların çok olduğu, takımı Süper Lig’e çıkaracak, hem taraftar ile hem de Samsunspor camiası ile iyi anlaşabilecek bir hoca istediklerini belirtti. Yönetimin nasıl bir yol çizip hareket edeceği herkes tarafından merak konusu olurken alınan son bilgilere göre ise yeni teknik adamın bu hafta içerisinde açıklanacağı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P