Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor İçin Elimizden Geleni, Yapacağız

Samsunspor İçin Elimizden Geleni, Yapacağız
04 Mayıs 2018 - 10:17

 Samsunspor ortak markamız

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Zihni Şahin, Samsunspor için elimden geleni yapacağım. Samsunspor bu şehrin ortak markasıdır. Bizimde sahip çıkmamız gerekir’ dedi

SAMSUNSPOR TARAFTARIYIM

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın görevinden istifa edip AK Parti Milletvekili aday adayı olmasının ardından yerine geçen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor’un durumuna çok üzüldüğünü belirten Başkan Şahin, “Samsun ve  Samsunspor için bu zamana kadar elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Ben iyi bir Samsunsporluyum ve taraftarım. Belediye olarak imkanlar doğrultusunda ne yapmak gerekirse yapılmalı”dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Başkan  Zihni Şahin ayrıca, “Samsunspor, Samsun’un ortak markasıdır. O bakımdan önümüzü görmeden şöyle olur, böyle olur diyemiyoruz ama Samsunspor’a her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz. Bafra Belediyesi olarak en zor şartlarımızda deplasmana giderken taraftarlarımıza hepsinde destek olduk, yardım ettik, araç verdik, yakıt verdik. Bundan sonra da inşallah destekler devam edecek”diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P