Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Koşar adım Zirveye!

Samsunspor Koşar adım Zirveye!
28 Aralık 2020 - 3:04

Yılport Samsunspor deplasmanda karşılaştığı Ankaraspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle Kırmızı-Beyazlılar, puanını 30 çıkararak  ligde 3. sıraya yerleşti,

İLK DEVREKARŞILIKLI GOLLER
TFF 1. Lig 16. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Osmanlı Stadyumu’nda oynanan maçta Kırmızı-Beyazlı ekip rakibini Gökhan Alsan ve Burak Çalık’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Maça kontrollü futbolla başlayan Yılport Samsunspor, geliştirdiği ataklar ile gol arama yollarına gitti. 25. dakikada ceza sahası içerisinde yerde kalan Gökhan Alsan kazanılan penaltıyı gole çevirdi(0-1). 40. dakikada ise ev sahibi ekip Beykan’la eşitlik sağladı ve devre 1-1 berabere bitti.

GALİBİYETİ BURAK GETİRDİİkinci 45 dakikada Yılport Samsunspor kontra ataklar ile öne geçme çabası içerisine girdi. Oyuna sonradan giren Ahmethan’la Kırmızı-Beyazlı ekip net gol pozisyonlarından yararlanamadı. 76. dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un pasında ceza sahası içerisinde buluşan Burak Çalık attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın geride kalan süreleri içerisinde başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor, zorlu deplasmandan da altın değerinde bir 3 puanla dönmeyi başardı. Kırmızı-Beyazlılar bu skorla da 3’te 3’lük galibiyet serisi yakaladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P