Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor maçları web TV üzerinden canlı yayınlanacak.

Samsunspor maçları web TV üzerinden canlı yayınlanacak.
19 Eylül 2019 - 17:45

Yılport Samsunspor’un iç sahada oynayacağı karşılaşmalar web TV üzerinden yayınlanacak. İlk canlı yayın cumartesi günü oynanacak Yılport Samsunspor-Tarsus İdman Yurdu maçında gerçekleştirilecek.

Samsun ve ülke dışında yaşayan taraftarlar Yılport Samsunspor‘un maçlarını web Tv üzerinden canlı yayınlanacak. Online yayıncılık üzerine faaliyet gösteren Intercode firmasıyla sözleşme imzalayan Kırmızı-Beyazlılar cumartesi günü ilk maçını canli.samsunspor.org.tr üzerinden yayınlayacak.

10 TL ÜCRETLE SAMSUNSPOR MAÇLARINI İZLEME FIRSATI

Taraftarlar maçları izlemek için kredi kartı yardımıyla 10 TL ücret ödeyerek şifre alarak karşılaşmaları izleyebilecek. Yurt içi ve yurt dışından telefon, tablet, bilgisayar, smart TV üzerinden karşılaşmalar izlenebilecek. Deplasman maçlarının yayınlanabilmesi için de kulüplerle temas devam ediyor.

GÜMÜŞBIÇAK ANLATACAK

Yılport Samsunspor’un  evinde oynayacağı Tarsus İdman Yurdu maçını ünlü spor spikeri Melih Gümüşbıçak anlatacak

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P