Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Menemen’i Geçemedi

Samsunspor Menemen’i Geçemedi
09 Aralık 2020 - 5:51

Samsunspor!a Menemen Çelmesi-1-1

Zirve yolunda Menemenspor ile evinde karşılaşan Yılport Samsunspor, bir penaltısının verilmediği ve sayısız gol pozisyonu bulduğu maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

 

BERABERE TAMAMLANDI
TFF 1. Lig 13. haftasında Yılport Samsunspor evinde Menemenspor’u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maça Kırmızı-Beyazlı ekip kontrollü başladı.

Karşılaşmanın 5. dakikasında Yameogo şanssız bir şekilde topu kendi ağlarına gönderdi(0-1)

Golden sonra sayısız net gol pozisyonlarına giren Yılport Samsunspor, 13. dakikada Nadir ile beraberliği yakaladı

Rakibi adeta kendi sahasına hapseden Kırmızı-Beyazlı ekibin 42. dakikasında net bir penaltısı da hakem Mert Güzenge tarafından verilmedi ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P