Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Menemenspor Karşılaşıyor

Samsunspor Menemenspor Karşılaşıyor
14 Nisan 2021 - 4:44

Menemenspor – Yılport Samsunspor maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Yılport Samsunspor, bugün İzmir deplasmanında Menemenspor ile karşılaşacak. Menemen  Stadı’ndaki karşılaşma bugün saat 13.30’da başlayacak. Müsabaka TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

TFF 1. Lig 30. haftasında Samsunspor , bugün deplasmanda   Menemenspor ile karşılaşacak,   Kırmızı-şimşekler şampiyonluk yolunda  bugün sahadan galibiyetle ayrılarak bir engeli daha aşmak istiyor.

 

HEDEF 3 PUAN

Müsabaka TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.Balıkesirspor maçında kritik 3 puanı alan Yılport Samsunspor,deplasmanda da 3 puan almak istiyor.Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’da bu maça ideal ilk 11 ile çıkmayı planlıyor. Sağlam ve oyuncuların hedefi puan kaybetmemek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P