Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR NEREYE GİDİYOR’

SAMSUNSPOR NEREYE GİDİYOR’
08 Nisan 2018 - 15:07

SAMSUNSPOR YANGIN YERİ!

Samsunspor 0-0 İstanbulspor

 Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında  ligde kalma adına çok önemli maçta sahasında  İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda stat dışında  gerginlik yaşandı.

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında sahasında  İstanbulspor ile karşılaştı. . Kırmızı beyazlılar  mutlak 3 puan için çıktığı karşılaşmadan vasat bir oyun sergileyerek sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

SON BÖLÜMDE ETKİLİ OLDUK Maçın büyük bölümünde her iki ekipte pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Samsunspor, 67. dakikada Ayite’nin oyuna girmesi ile birlikte hücumda üstünlüğü eline aldı. Yan toplarla gol arayan ev sahibi ekip, 90 dakika sonucunda istediği golü bulamadı ve sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Eskişehirspor’un kaybettiği ve 31 puanda kaldığı haftada Samsunspor, bu beraberlikle puanını 34’e yükseltti.

Samsunspor gelecek hafta küme düşme potasındaki rakibi Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

ESKİ BAKAN KILIÇ PROTESTO EDİLDİ

Samsunspor’lu taraftarlar maç sonunda stat dışında  Samsun Milletvekili  eski Bakan  Akif Çağatay Kılıç ve  Samsunspor takımını protesto etti. Kılıç ile taraftarlar arasında  tartışma yaşandı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P