Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor oynamak istiyor

Samsunspor oynamak istiyor
12 Eylül 2019 - 5:15

Yılport Samsunspor Kulübü, sistemli ve planlı şekilde oyun süresinden çalma girişimlerine tepki göstererek, ”Puan almak için her yol mubahtır anlayışını reddediyoruz” açıklamasında bulundu

Yılport Samsunspor Kulübü resmi internet sitesindenyaptığı açıklamada, aktif futbol süresinin çeşitli sebepler ile son derece kısaldığınını belirterek, sistemli ve planlı şekilde oyun süresinden çalma girişimlerinin fazla olmasını uygun bulmadıklarını ifade etti.

planlı ve sistemli

Yılport Samsunspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ”Modern futbolun geldiği noktanın aksine, ülkemizde ve özellikle de şu an mücadele ettiğimiz TFF 2.liginde oynanan karşılaşmalarda aktif futbol süresinin çeşitli sebepler ile son derece kısaldığını görüyoruz. Oyunun düdükler ile sürekli durmasının yanı sıra sahadaki futbolcuların çeşitli sebepler ile zaman geçirmeye çalışması oyun temposunun bir türlü yükselmemesine neden olmaktadır. Bu sebeple, futbol ana amacından uzaklaşmakta ve vadettiği heyecan, eğlence ve seyir zevkini insanlara sunamamaktadır. Yılport Samsunspor Kulübü olarak her zaman dile getirdiğimiz gibi adil ve göze hoş gelen oyundan yanayız. Rakiplerimizin de oyunun saygınlığına uygun hareket etmesini arzu ediyoruz. Puan almak için her yol mubahtır anlayışını reddediyoruz. Bu bağlamda ligin 2. haftasında karşılaştığımız Pendikspor karşısında rakibimizin sistemli ve planlı şekilde oyun süresinden çalma girişimlerinin bu denli fazla olmasını uygun bulmuyoruz. Daha fazla taraftarın tribünlere çekilmesi ve Türk futbolunun daha iyi seviyelere gelmesi için tüm takımlarımıza görev düştüğünü hatırlatmak ve tüm takımlarımızın futbolun güzelliklerini ortaya çıkarabileceklerine dair inancımızı yinelemek istiyoruz” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P