Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Şampiyonluk Yoluna Devam Ediyor Evinde Hacettepeyi

Samsunspor Şampiyonluk Yoluna Devam Ediyor Evinde Hacettepeyi
26 Kasım 2018 - 4:03

Samsunspor Yoluna Devam Ediyor…

Yılport Samsunspor, evinde konuk ettiği Hacettepe’yi 2-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Beyaz Grup 14. hafta mücadelesinde  Yılport Samsunspor evinde  Hacettepespor‘u konuk etti. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Hamit Basık’ın yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, 69. dakikada İlyas Kubilay Yavuz’un ve 90+4’de Erhan Şentürk’ün golleriyle 2-0 kazandı

Karşılaşmanın 3. dakikasında İlyas Kubilay Yavuz, kalecinin de önde olduğunu gördüğü pozisyonda sürpriz bir şut çıkardı ama top açık ara farkla auta çıktı.

Maçta kaleyi bulan ilk şut Hacettepe’den geldi. 10. dakikada Muhammet Selim Okur ceza sahası içi sol çaprazda topla buluştu ve şutu kaleci Ahmet Altın’da kaldı.

Direkte Patladı

Yılport Samsunspor 16. dakikada gole çok yaklaştı. Samsunspor’un baskıyı arttırdığı anlarda ceza sahası dışında topla buluşan İlyas Kubilay Yavuz’un yerden sert şutu direkten döndü.

Yılport Samsunspor 20. dakikada net bir pozisyon daha buldu. Enes İslam İlkin, orta sahadan çaldığı topla ceza sahası içine doğru kat edip kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şutu auta çıktı.

Yılport Samsunspor’un geliştirdiği kontra ataka 34. dakikada Bahattin Köse ceza sahası dışından düzgün ve sert bir şut çıkardı ama kaleci gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Bahattin Köse, boş kaldığı pozsiyonu değerlendiremedi ve gelen ortaya kafa vuruşu auta çıktı.

41. dakikada Samsunspor maçtaki en net pozisyonu buldu. Ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Bahattin Köse’nin şutu kaleciden sekti pozisyonun devamında seken topa tekrar vuran Bahaattin Köse’nin şutu kaleciden kornere çıktı

Gol Geldi

Yılport Samsunspor 69. dakikada golü buldu. Ceza sahası sağ çaprazdan yerden sert bir şut çıkaran İlyas Kubilay Yavuz, takımının ve karşılaşmanın ilk golünü kaydetti.

81. dakikada ani bir atak geliştiren Samsunspor’da İlkay Kubilay Yavuz’un pasıyla topla buluşan Enes İslam İlkin’in ceza sahası içi sağ çaprazdan çektiği şutu kaleciden kornere çıktı

Samsunspor’un ikinci golü 90+4’te geldi. İrfan Başaran’ın pasıyla topla buluşan Erhan Şentürk ceza sahası içi kale önünden vuruşunda top ağlara gitti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P