Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Taner Taşkın İle Anlaştı

Samsunspor Taner Taşkın İle Anlaştı
21 Haziran 2018 - 10:18

SAMSUNSPOR’DA TANER TAŞKIN DÖNEMİ İDDİALI BAŞLADI

Samsunspor- Samsunspor, Teknik direktör Taner taşkın ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı

TFF. 2. Lig’de mücadele edecek olan Samsunspor, teknik Direktör Taner Taşkın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlelen imza törenine Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Sportif Direktör ekbinden Ercan Koloğlu ve Teknik Direktör Taner Taşkın katıldı. Daha önce Samsunspor’da kısa bir dönem görev yapan 45 yaşındaki teknik adam, son derece iddialı konuştu. ayrıntılar geliyor.

İmza töreninde konuşan Ercan Koloğlu, “Dün akşam ititbariyle hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. Samsunspor camiasına hayırlı olsun. 1 yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

Teknik Direktör Taner Taşkın ise, “Daha önce burada yardımcı antrenör olarak görev yaptım. tekrar Samsunspor’da olmaktan mutluyum. Ekibimde 4 yardımcım var. Samsun’dan ise Cenk İşler’in yanı sıra Emre kardeşimizde bizim ekibimizde yer alacak. Yani 6 yardımcı antrenör olacakç Bu birliktelikten şampiyonluk çıkacak. İsmail Uyanık ile birlikte şehirde enerji patlaması var. Daha evvel iki şampiyonluk yaşadım. Ancak en şanlı şampiyonluk Samsunspor’da yaşayacağımın olacağına inanıyorum.  Camianın büyüklüğünü biliyorum” dedi.

Kaynak Spor Aksiyon

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P