Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR TARAFTARI DELİ OLDU!

Süper Lig’e çıkmayı garantilemeyen  Samsun’da Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları sokaklara döküldü çılgınlar gibi eğlendi.

SAMSUNSPOR  TARAFTARI DELİ OLDU!
13 Nisan 2023 - 6:41

Samsunspor, Süper Lig’de

 

TFF 1. Lig’in 31. haftasında Eyüpspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. İstanbul ekibi karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı ve bu skorla lider Samsunspor, matematiksel olarak Süper Lig’e çıkmayı başardı. 

Ligin bitimine 5 maç kalmasına karşın Eyüpspor’la arasında 9 puan fark bulunan Samsunspor, ligden çekilen Yeni Malatyaspor ve Adanaspor maçlarında da 3 puanı hanesine yazdıracak.

 

Samsunspor taraftarından muhteşem kutlama

Eyüpspor’un Gençlerbirliğine  sahasında 0-2 yenilmesinin ardından, 11 yıl sonra Süper Lig’e çıkmayı garantilemeyen  Samsun’da Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları sokaklara döküldü çılgınlar gibi eğlendi.

İşte taraftarın şampiyonluk kutlaması.

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Samsunsporlu taraftarlar bayraklar, meşaleler ve marşlarla şampiyonluğu kutladılar.

 

11 yıllık Süper Lig hasretini rakibinin puan kaybıyla nisan ayında sonlandıran Samsunspor’da taraftarlar davul ve zurnalar eşliğinde göbek atarak şampiyonluk kutlaması yaptılar

 

11 YIL SONA SÜPER LİG’E ÇIKAN SAMSUNSPOR’DAN MUHTEŞEM GİBİ KUTLAMA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P