Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Taraftarı Meydana Akın Etti!

Samsunspor Taraftarı Meydana Akın Etti!
07 Ocak 2018 - 15:25

Zor günler geçiren Samsunspor’a taraftarı kanat gerdi!

BSamsun Valiliği tarafından düzenlenen yardım kampanyasına büyük ilgi gösteren taraftarlar, bugün saat 14.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak destek yürüyüşü düzenledi. Tüm taraftarlar gruplarıyla birlikte vatandaşların da katıldığı yürüyüşde binlerce taraftar cumhuriyet meydanına yürüdü.Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık basın açıklamasında bulundu.Tezahürat ve sloganlar eşliğinde siyasiler ve iş adamlarına çağırıda bulunan samsunspor sevdalıları,takımlarına bu zor günlerde sırtlarını çevirmeyeceklerini ifade ettiler.

Organizasyona katılım beklenilenden fazla oldu

Organizasyona MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, MHP İl Başkanı Taner Tekin ile birlikte Samsunsporlu futbolcular Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Halil İbrahim Pekşen, Ahmet Cebe, Gökay İravul ve çok sayıda taraftar katıldı.

 

Gün Samsunspor’u ayağa kaldırma günüdür.”

Taraftarlar tarafından hazırlanan ortak bildiri organizasyonda okunurken şu ifadelere yer verildi: “Bizler inanıyoruzki bir milletin kurtuluşunu sağlayan bu şehir, şimdi de Samsunspor’un kurtuluşunu sağlayacaktır. Samsunspor, kapanma noktasına, kayyumun eşiğine gelmiştir.Gün Samsunspor’u ayağa kaldırma günüdür.”

Haber:Mustafa Demircan

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P