Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Tek. Direktörü Çapa Adayız!

Samsunspor Tek. Direktörü Çapa Adayız!
06 Aralık 2021 - 4:32

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa’dan Altınordu Maçı Sonrası Açıklama

ŞAMPİYONLUĞA ADAYIZ…

Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, deplasmanda 2-0 kazandıkları Altınordu maçının ardından yaptığı açıklamada, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “İlk devreyi ilk 6 içerisinde bitirirsek iyi bir devre geçirmiş oluruz” dedi.

Çapa, “Düşünmüş olduğumuz 11 ile sahaya çıkamadık.  Fofana’yı ilk 11’de başlatamadık. Hak ediyordu ama sağlık nedenleriyle oynatamıyorduk. Kamuoyu bunu bilmiyor. Fofana midesindeki bir sorundan dolayı 90 dakika oynayacak seviyede değil.  Bu ligin en iyi oynayan bir takımına karşı oynadık. Top kendisinde ya da sizde iken oyun planı olan bir takım. Birbirini saha içinde çok kolay bulabilen bir oyuncu grubu var. İlk devre olumlu oynadık. Pozisyonların bizde kalması gayet iyiydi. 1-0’dan sonra 2-0 ya da 3-0 yapıp rahat bir ikinci yarıya girebilirdik. Ama pozisyonları tam yapamadık. İkinci yarı rakibimizin ikinci alanda karşılaması oyun planımızda vardı. Çünkü ön taraftaki oyuncularımızın özelliklerini daha iyi ortaya çıkarabilmek ve o alanı daha iyi değerlendirebilmek için plan yaptık. Gayet de başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ama son vuruş ve tercihlerde çok başarılı olduğumuzu söyleyemem . Ama pozisyonlara girmekte önemli, haftalardır bunu yapamıyorduk. Bu da takımın haftalardır süren gelişimini göstermiş oluyor” dedi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Fuat Çapa, “Fofana’yı oyuna soktuktan sonra 2-0’ın geleceğini biliyorduk. Fofana olmasa bile takımdan bekliyorduk. Yasin, Çinari çabukluğuyla, Tomane’nin her iki tarafa da oynamasıyla yapılandırmıştık ve o şekilde oldu. Galip geldik çok mutluyuz. 4 karşılaşma kaldı. Bunun 3 tanesini iç saha da oynayacağız. Bu karşılaşmalarda alınabilecek 12 puan var. Adayız, elimizden geleni yapacağız. Boluspor ve Ankaragücü karşılaşmasında camiamızla kucaklaşmamız gerekiyor. Taraftarımızla birlikte hedefe koşmamız gerekiyor. Bizi yalnız bırakmazlarsa hedefe koşarız. İlk yarıyı ilk 6’da içerisinde geçirecek olursak, bizim açımızdan gayet iyi bir ilk devre geçirmiş oluruz. Ondan sonrada yapmış olduğumuz raporlar doğrultusunda yönetimimizle bir araya geleceğiz. Onlarda gerekeni yapacaklardır” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P