Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş Günah Çıkarttı

Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş Günah Çıkarttı
01 Mayıs 2018 - 6:47

BESİM DURMUŞ BEDELİ BİZ ÖDÜYORUZ!

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Emek veren, hasta olup sakat olarak iğneyle oynayan futbolcular var ve bizim gibi kayboldular. Biz onlarla beraber bedel ödüyoruz. Ben bugün itibariyle görevi bıraktım” dedi.

 

Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Ben verdiğim sözün arkasındayım. Bu memlekette bazı insanların ‘ Bu takım düşsün’ dediklerini  duymuşsunuzdur. Biz o lafın altına elimizi koyduk. Ben kimseyi suçlamak istemiyorum. Ben kendimi ve geleceğimi ortaya koyarak oyuncularımın performansını artırmak onları güçlü kılmak için ‘lisansımı yırtarım,antrenörlüğü bırakacağım’ dedim. . Bu camianın çok büyük taraftarı var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Ben tüm olumsuzluklardan takımımı korumak için elimden gelenin en iyisini yaptım. Gece gündüz çalıştım. Bizim dalımız kırıldı ancak yeniden filizleneceğiz. Ben özür diliyorum. Çok mahcubum. Utanıyorum. Utanılacak bir şey yapmadım ama öyle. Ben herkesin kaçtığı yerde taşın altına elimi koydum. Ben bu kulüpten para beklemedim ve para için burada bulunmadım.  Gerektiği zaman cebimden para verdim.Ben Samsun’un çocuğuyum.  Elimden gelenin de en iyisini yaptım ancak, yanlış kurulan takım vardı. Ben bugün belki haftalarca sokağa çıkamayacağım. Ben böyle olmasını istemezdim” diye konuştu.

 

Durmuş sözlerine şöyle devam etti: “Verdiğim sözün arkasındayım. Bu memlekette bazı insanların ‘takım düşsün’ dediğini duyacaksınız ya da duymuşsunuzdur. Biz o lafın altına elimizi koyduk. Ben kimseyi suçlamak istemiyorum. Ben lider olarak kendimi ve geleceğimi oyuncularımı güçlü kılmak için ‘antrenörlüğü bırakacağım’ dedim. Bunlara bunu diyen yok ki. Bir teknik direktör gelmiş ‘senden oyuncu mu olur? Seni buraya neden aldım. Onu alsam iyi olurdu’ demiş. Öbürü gelmiş ‘Bu yabancılarla olmaz. Bu savunmayla olmaz’ demiş. Ben hiçbir maçtan sonra futbolcularımızı suçlamadım. Suçu hep üstüme aldım. Bu takımı ben kurmadım. Bu yabancıları takıma ben de almadım. Ankaragücü şampiyon oldu. Ankaragücü İsmail hoca ile yardımcısı Osman Zeki Korkmaz, ben burada çalıştığımda ekip arkadaşımdı. Angan Gaziantep’ten geldi. Dedim bunlar nasıl oyuncu? ‘Kırık oyuncular hocam. İyi olsaydı biz alırdık’ dediler. Adamı hocası almıyor biz alıyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P