Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Teknik Direktörü Taşkın:’ Bu yolun sonu şampiyonluk olur’

Samsunspor Teknik Direktörü Taşkın:’ Bu yolun sonu şampiyonluk olur’
01 Ekim 2018 - 7:15

BU YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın:  ‘Ritim yakaladık. Bu yolun sonu şampiyonluk olur’

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, üst üste iki galibiyetle bir ritim yakaladıklarını belirterek, ‘Sancaktepe maçı bize ders oldu. Hem ben hem oyuncularım kendine gelerek üst üste 2 maç kazandık’ dedi.

Samsuspor Teknik Direktör  Taner Taşkın, 3-1 kazanılan Ankara Demirspor maçını değerlendirdi. Taşkın, “Eyüpspor maçının anlamlı olması için kendi sahamızda kazanmamız gerekiyordu. 2 haftadır takımda çok pozitif bir hava var. Rakibimiz 4 maçtır kazanamasa da son dakika kurulan bir takım. Bu hafta da hoca değişikliği yaşadılar. Hoca dokunuşları takımlara direnç verir. Kendi kendimize bir gol yedik. O olmasa maçı ilk devre koparabilirdik. Çok pozisyona girdik. Onlar gol olsa 6-7 gol atabilirdik. 90 dakika boyunca rakibimiz çok kapandı. Oyuncularımın şevkinden çok memnunum. Bir ritim yakaladık. Sancaktepe maçı bize ders oldu. Hem ben hem de oyuncularım kendine geldi. Bu kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLUR

Geçmişte Samsunspor’la şampiyonluk yaşamış  Ankara Demirspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, “Çok güzel ve zevkli bir maç oldu. Samsunspor çok usta oyunculardan kurulan bir takım. Bireysel hatalardan goller yedik, 3-1 mağlup olduk. İnşallah bu yolun sonu Samsunspor için şampiyonluk olur. Çünkü bu şehir bunu hak ediyor. Bizim takımımıza baktığınız zaman biz de kaostan kurtulmak için mücadele vereceğiz.  Samsunsporbeklediğim kadar iyi bir oyun sergileyemedi. Daha dikine oynasalar sonuca daha iyi gidebilirler. 2 gündür takımın başında olmama rağmen ritim yakaladık. Önümüze bakacağız. İşimizi yapacağız. Mütevazı bir takımız. Kendi yağımızda kavrulacağız” dedi.

Kaynak:Haber Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P