Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Teşekkür Etti

Samsunspor Teşekkür Etti
04 Mayıs 2020 - 6:47

Samsunspor’dan hayırseverlere teşekkür

Samsunspor Kulübü Derneği’nin öncülük ettiği “El ele vereceğiz, birlikte yeneceğiz” adlı yardım kampanyası devam ediyor.

Samsunspor Kulübü Derneği’nin öncülük ettiği “El ele vereceğiz, birlikte yeneceğiz” adlı yardım kampanyası devam ediyor. Başkan Yüksel Yıldırım’ın girişimleri sonucu Samsun’un tüm ilçelerinde 65 yaş üstü yardıma muhtaç ailelere dağıtılması planlanan 100’er lira değerinde 7 bin ramazan paketi dağıtıldı. Buna göre yardım kampanyasında bu zamana kadar 700 bin lira toplanmış oldu. Hedeflenen 10 bin erzak paketinin kalan 3 binlik kısmının Ramazan ayında tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

TEK TEK İSİMLERİ YAZILDI
Samsunspor Kulübü Derneği bu zamana kadar yardım yapan destekçilerine teşekkür etmek adına ilan hazırladı. İlanda yardıma katılan hayırseverlerin isimlerine tek tek yer verildi. Kampanyaya olan desteklerinden dolayı Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür edilen ilan, gazetelerinin spor sayfalarından tam sayfa olarak yerini aldı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P