Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Zar Zor!

Samsunspor Zar Zor!
28 Şubat 2021 - 12:58

SAMSUNSPOR SON NEFESTE BERABERLİĞİ KURTARDI!

Spor Toto 1. Lig’in  24.haftasında Ligin  güçlü şampiyonluk adayı Yılport Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı  Keçiörengücü karşınında son dakikalarda attığı gol ile 10 maçtır sürdrürdüğü yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

Karşılaşmaya kontrollü ve defans ağırlıklı bir oyun sergileyen Kırmızı-beyazlılar ilk yarı boyunca tutuk bir oyun sergiledi. İkinci yaranın 61 dakikasına kadar sürdüren Samsunspor 61 dakikada Barış’ın ayağından yediği gol ile Keçiörengücü karşısında 1-0 mağlup duruma düştü.

Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenen Kırmızı- beyazlı ekip maçın 89. dakikasında Nadir Çiftçi’nin yaptığı akıl dolu bir vuruş ile skoru 1-1’e getirdi. Maç bu skorla sona erdi.

Maçın bitiş düdüğü ile sahaya girerek verilmeyen bir penaltı itirazında bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam sarı kart gördü.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P