Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’ada Bu Yakışır!

Samsunspor’ada Bu Yakışır!
05 Ağustos 2020 - 5:53

Samsunspor’dan İstanbul Sözleşmesi’ne destek!

Türkiye’de son dönemlerde artan kadına şiddete karşı Yılport Samsunspor A.Ş resmi sosyal medya hesabında anlamlı bir paylaşım yaparak tepki gösterdi.

 

Son dönemlerde kadına yönelik şiddete Yılport Samsunspor A.Ş sessiz kalmayarak resmi sosyal medya hesabında anlamlı bir mesaj yayınladı.

EŞİTLİĞİ SAVUNUYORUZ

İstanbul Sözleşmesi’ni destekdiklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekip, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Anadolu Kadınına hitaben, ‘Ey kahraman Türk Kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın!’sözlerini söylemiş ve milletimizi kurtuluşa ve zafere götüren mücadelede Türk kadınının emeğini bu sözlerle ölümsüzleştirmişti. Atatürklü armayı göğsümüzde taşımanın gururuyla, Samsunspor olarak biz de Atamızın kadına verdiği yüksek değeri, temel değerlerimizden biri olarak görüyoruz ve her zaman kadın erkek eşitliğinin savunucusu olacağı” açıklaması yaptı.

SÖZLEŞMEYİ DESTEKLEMEYE DAVET ETTİ

Cinsiyet gözetmeksizin herkesi İstanbul Sözleşmesi’ni desteklemeye davet eden Kırmızı-Beyazlılar, “Kadınlarımızı her türlü ayrımcılığa karşı korumak ve aile içi şiddeti ortadan kaldırmak için İstanbul Sözleşmesi’ni destekliyoruz.Ülkemizin ilk imzacı devletler arasında olduğu bu sözleşmenin ,kadınlarımızın ayrımcılığa ve şiddete maruz kalmadığı, aile içi şiddetin tarihe karıştığı bir Türkiye için vazgeçilmez olduğuna inanıyoruz. Kadınları şiddetten ve ayrımcılıktan uzak tutmak ve cinsiyet fark etmeksizin şiddetle mücadele etmek amacıyla hazırlanan İstanbul Sözleşmesi’ni yaşatmak için, herkesi bu sözleşmeyi desteklemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P