Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da At Yapı Alarmı!

Samsunspor’da At Yapı Alarmı!
19 Haziran 2018 - 9:45

Samsunspor’da altyapıya önem verecek

Son yıllarda başarı ve oyuncu yetiştirilmesi anlamında büyük darbe yiyen Samsunspor altyapısının yeniden şekillenmesi gündemde.

Samsunspor’da  İsmail Uyanık başkanlığındaki yönetimin en büyük projesi altyapı olacak. Şu anda kısıtlı imkanlarla yaşamını sürdüren altyapının daha verimli hale gelebilmesi için çalışmalar yapılacak.

Yönetim kurulu toplantısında bu konuda gündeme gelirken, altyapıya yeni tesisler kazandırılmasının gündemde olduğu öğrenildi. Bununla birlikte Samsunspor’da mevcut tesislerin iyileştirilmesi, antrenör kalitesinin de artırılmasının gerekliliği raporlardan çıkan en büyük sonuç. Ayrıca Teknik Direktör Besim Durmuş’un altyapıdan A Takım’a yükseltilmesinden sonra gelişen süreçte, altyapının başında herhangi bir hocanın olmaması da dikkat çekmişti. Altyapının başına da önemli bir ismin getirileceği öğrenildi. Bu ismin antrenörlük bilgisinin yanı sıra, öğretici de olup diğer çalıştırıcıları da geliştirmesi en önemli kriter olarak aranıyor.  Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’ın kurmaylarıyla altyapıyı harekete geçirmek konusunda ciddi çalışmalar yaptığı öğrenildi

Kaynak:Haber Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P