Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da ayrılık vakti

Samsunspor’da ayrılık vakti
04 Temmuz 2020 - 2:26

Samsunspor’da 4 ayrılık birden

Yılport Samsunspor’la sözleşmeleri sona eren Atabey Çiçek, Okan Dernek, Bünyamin Cesur Karataş ve Halil Çolak ile kesin olarak yolların ayrıldığı öğrenildi.

Yılport Samsunspor’da sözleşmesi bu sezon sona eren futbolcuların hangileriyle yola devam edilecek merak ediliyordu. 30 Haziran itibariyle sözleşmeleri sona eren, Başakşehir FK’dan sezon sonuna kadar kiralanan Atabey Çiçek’in yanı sıra, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Okan Dernek, Ramazan Çevik, Bünyamin Cesur Karataş ve Halil Çolak’ın Kırmızı-Beyazlı kulüpteki gelecekleri kesinlik kazandı.

3 İSİM BEKLEMEDE
Atabey Çiçek, Okan Dernek, Bünyamin Cesur Karataş ve İbrahim Halil Çolak ile kesin olarak yolların ayrıldığı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı kulüp, kaleci Ahmet Altın, Erkam Reşmen ve Ramazan Çevik’le ilgili kesin kararını henüz vermiş değil.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P