Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR’DA GELECEK PLANLARI

Yılport Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

SAMSUNSPOR’DA GELECEK PLANLARI
27 Nisan 2023 - 10:46

SAMSUNSPOR’DA GELECEK PLANLARI

Yılport Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde çalışan Kırmızı-Beyazlıların son derece moralli ve keyifli oldukları gözlendi.

Bu arada  Süper Lig’e yükselen Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu  Samsun Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

SAMSUNSPOR İÇİN İLERİYE DÖNÜK PLAN

Süper Lig çalışmaları ile ilgili konuşan Eroğlu, “Kısa planlamalardan ziyade geleceğe dayalı planlar yapıyoruz. İlk sene ilk 10 içerisinde olmak istiyoruz. 8-10 transfer planımız var. Bize katkı sağlayacak oyuncular alacağız. Samsunspor taraftarının Süper Lig’de keyif alarak maçlarını izleyeceği, bir planımız var. Taraftarımız emin olsun doğru takımı kuracağız. Ama biraz daha şampiyonluğun tadını çıkarmak gerekiyor” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P