Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da Moraller Bozuk

Samsunspor’da Moraller Bozuk
11 Kasım 2018 - 20:48

BU  İŞ ŞİMDİ OLMADI

Samsunspor Tribünü dolduran 15 bin taraftarını hüzne boğdu.

  Samsunspor taraftarı  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Hakkari’de mühimmat patlaması sonucu şehit düşen askerlerimiz, lösemini çocuklar ve vefat eden Fenerbahçeli taraftar Koray Şener anısına pankart açtı. 15 bine yakın aralarında  kadın ve çocuk taraftar da tribünleri renklendirdi.Alınan yenilgi ise tüm moralleri bozdu.

 

Yılport Samsunspor,liderlik için çıktığı Keçiörengücü karşılaşmasında 2-1’lik yenilgiyle staddan ayrıldı.

45+3’de  GELEN GOL

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi Beyaz Grup 12. haftasında  Yılport Samsunspor, sahasında  Keçiörengücü‘nü konuk etti. Son haftaların kaybetmeyen iki takımının mücadelesinde ilk yarım saat dengeli bir oyun vardı. Haberaks TV ve 103.5 Haber Radyo’dan canlı yayınlanan maçta ilk yarı 0-0 bitecek derken, 45+3’de Keçiörengücü öne geçti. Gökhan’ın ortasında Taha takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan  Samsunspor 46. dakikada Bahattin’le yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

SAMET’İN  GOLÜ VERİLMEDİ

Maçta dakikalar 54’ü gösterirken, Seçkin’in pasında ilk golün sahibi Taha bir kez daha sahneye çıktı ve  Keçiörengücü‘nü 2-0 öne geçirdi. Golden sonra tüm riskleri almayan başlayan Samsunspor, 69. dakikada Muhammet’in kaleciden dönen şutunu tamamlayan Bahattin’le farkı bire indirdi. 76. dakikada ise Nuri’nin uzun pasında Samet savunmanın gerisinden çıkıp golü atmasına rağmen, hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Kalan bölümlerde gol olmayınca Samsunspor, rakibine 2-1 mağlup oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P