Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da Tempo dahada artacak!

Samsunspor’da Tempo dahada artacak!
12 Eylül 2019 - 4:42

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Pendikspor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Buz, ‘Arzu ettiğimiz 3 puanı aldık. Tempomuzu daha da arttırmamız gerekiyor’ dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan BuzPendikspor karşılaşmasında 3 puanı hak ettiklerini ifade ederek, takımın temposunun artıracaklarını söyledi. Taraftara övgüler yağdıran Buz, “İlk devre ve ikinci devrede birbirinden önemli pozisyonlara girdik. Gollerimiz geç gelse de 3 puanı hak ettik. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız. Güç anlamında bizimle eşdeğer takımlara karşı kadro kalitemiz ortaya çıkacak. Tempomuzu daha da arttırmalıyız” diye konuştu.

” Hedefimiz her zaman kazanmak”

Başlayacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçları hakkında da açıklamalarda bulunan Buz, “Bizim kadromuzda oynayan oyuncular da çok önemli. Onların maç ritmi tutma açısında da önemlidir. Bizler her zaman ruh önemlidir diyoruz. Samsunspor ruhunu maçlara da taşıyacağız. Ben futbolcu kardeşlerimden kime görev veriyorsam ona inanıyorum. Biz her zaman galip gelmek için sahaya çıkarız” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Samsunspor’a gönül veren taraftarlara teşekkür eden deneyimli teknik adam İrfan Buz, “Bizi 90 dakika boyunca yorulmadan destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim. Destek olmaya devam etsinler. Takımlar taraftarlarla daha güçlü olur. Sezon sonu şampiyonluğa taraftarımla birlikte uzanacağız” şeklinde konuştu.

“Seyircimizin coşkusunu hissettim”  Taraftarlara da teşekkür eden Buz, şunları söyledi:

“18 bin taraftarımız vardı. Bu dönemde bu kadar taraftarın gelmesi de önemlidir. Farklı kulüplerde farklı şeylerde gördüm. Ben Osmanlıspor’da iken 215 seyirci ile 30 bin taraftarlı İstanbul takımlarına karşı oynadım. Bütün Samsunspor taraftarına teşekkür ediyorum. Ben eminim önümüzdeki haftalarda taraftar yine arkamızda duracaktır. Taraftarlar bize yetiyor. Ben seyircimizin coşkusunu hissettim.”

Bak Spor Kulübü maçı hazırlıkları

Kırmızı-beyazlı, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bak Spor Kulübü maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan idman ısınma hareketleri, dayanıklılık çalışması ve dar alanda çift kale maçın ardından son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P