Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunsporu Ayağa Kaldıracağız

Samsunsporu Ayağa Kaldıracağız
07 Nisan 2018 - 5:46

 Suat Çakır: ‘Heyet olarak koşturuyoruz’

| Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, ‘Samsunspor kayyum heyeti olarak hem kulübün sorunlarını çözmek, hem de oyuncuların sıkıntılarını gidermek için koşturuyoruz. İnşallah Samsunspor’u düştüğü bu yerden ayağa kaldıracağız’ dedi.

KAZANIRSAK RAHATLARIZ

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakırİstanbulspor önünde oldukça kritik bir maça çıkacaklarını ifade etti. Çakır, “İstanbulspor maçı çok önemli. Mutlaka kazanmalıyız. Kazanırsak rahatlarız. Kazanamazsak da hayatın sonu değil. Adanaspor önünde elimizdeki maçı verdik. Rakibin pozisyonu yok iki hatamızdan goller yedik. Artık telafisi yok. Bu hafta yenersek üst sıralara tırmanma şansımızda var. İnşallah büyük sıkıntılar yaşamayız” diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ

Çakır, “Karşılaşmada Ufuk olmayacak. Muhammet Beşir ise sakatlandı, bugün de aramızda yok. Durumu şüpheli. Ancak bunlar mazeret değil. Sahada olan herkes sonuna kadar mücadele edecektir. Taraftardan biletlere büyük bir talep var. Hafta sonu büyük bir kalabalık bekliyoruz. Keyifler yerinde. Oyunculara ekstra prim vermek için çalışıyoruz. Kayyum heyeti olarak koşturuyoruz. Samsunspor’u düştüğü yerden kurtarmak için elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Gazetesi Selçuk KAYA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P