Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’un 55.Yıl Dönümü

Samsunspor’un 55.Yıl Dönümü
29 Haziran 2020 - 4:40

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, kuruluşun 55. Yıl dönümünü kutlamak için toplandı. Tüm taraftar grupları 30 Haziran Salı günü tarihe damga vuracak coşkulu bir kutlama yapmayı planlıyor.

55.YIL HAZIRLIĞI

Samsunspor Kulübü’nün kuruluşunun 55. yıldönümü nedeniyle taraftar gruplarının liderleri bir araya geldi. 30 Haziran 1965 tarihinde kurulan Samsunspor’un, 55. yılının koronavirüs salgınına denk gelmesi nedeniyle nasıl bir kutlama yapılacağı konusunda görüş alışverişinde bulunan kırmızı beyazlı taraftarlar, aldıkları kararı ortak bir basın açıklamasıyla kamuyonu açıkladı. Samsunspor tribünlerinin sevilen yüzü Tonguç Ali Anıl’ın öncülüğünde bir araya gelen taraftar grupları aldıkları kararı kamuoyu ile paylaştı.

 

MEŞALELER YANACAK

Alınan kararda, “Samsunspor taraftar grupları olarak 55.yıl kutlamaları için kulübümüz ile ortak etkinlik gerçekleştiriyoruz. Etkinlik Nuri Asan Tesisleri’nden atılacak havai fişeklerle ile başlayacak. Samsun’un her mahalle her ilçesinde tesislerden atılan havai fişeklerle birlikte tüm Samsun halkı evlerinin balkonları, teraslarından 20.55’te ‘KIRMIZI MEŞALE’ yakacak. Bu esnada şehrin stratejik noktalarından digital kamera ve drone ile kayıt alınacaktır. Meşaleler kırmızı olmak zorundadır. Tüm Samsunspor taraftarlarını, çektiği videoları ve fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşarak 55.yıl kutlamalarına iz bırakmaya davet ediyoruz” açıklamasını yaptı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P