Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’un Hocası Açıkladı!

Samsunspor’un Hocası Açıkladı!
10 Eylül 2021 - 5:09

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Veysel Bilen, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Genel Müdür Soner Soykan, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve Basın Sözcüsü Ender Gür, basın mensupları ile Nuri Asan Tesisleri’nde bir araya geldi

Göreve başladıkları günden bu yana çok şeffaf bir şekilde çalıştıklarını belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak şöyle konuştu:

“ÖNEMLİ OLAN LİGİN SONU”

“Sizler de bu konuda hem telefon olarak hem de görüşme olarak ne sormak istiyorsanız bu şeffaflığı hepinize sunduk. Böyle de devam edeceğiz. Sezona başladığımız andan itibaren çok sıkı çalışma temposuna girdik. 2 tane kamp yaptık. Hazırlık maçları yaptık ve lige başladık. İlk günden itibaren bir oyun sistemimiz, felsefemiz ve oyun şeklimiz olacak diye söylemiştik. Bunun da önde oynayan, önde baskı yapan, gol arayan birtakım olacağımızı söyledik. Bu anlamda da geldiğimiz günden beri çok çalıştık. Takım olarak da şu ana kadar oynadığımız 2 tane maç var. İkisinde de bunu gösterdiğimizi düşünüyoruz. Kazandığımız ve kaybettiğimiz maçta da tamamen oyunun hakimiyeti ve üstünlüğü bizde. Devamlı gol üretmeye çalışan, pozisyon üreten birtakım olmaktı amacımız. Şu ana kadar bunu çok iyi gerçekleştirdik. Lig çok uzun bir maraton. Önümüzdeki hafta Pazar, Çarşamba ve Pazar günleri maçları oynayacağız. Daha sonra normale döneceğiz. Ama bizim için önemli olan ligin sonu. Ligin sonuna kadar da bu oyun sistemi üzerinde çalışarak devam edeceğiz.”

“DIOMANDE YÜREĞİ İLE OYNAYAN BİR OYUNCU”

“Sezon başı bizimle birlikte olan ve bizimle birlikte kamp yapan oyuncularımız hiçbirinde problem yok. Bütün problem sezon ortasında ve sonunda aldığımız oyuncular. Çünkü sezon başı kampı yapmadılar. Onlara da belli bir program uyguluyoruz. Diomande normal antrenmanlara çıkıyor. Diomande’nin diğerlerinden bir farkı var. Diomande her şeyi yüzde 100 yapan bir oyuncu. Yüreği ile oynayan ve her şeyini veren bir oyuncu. Ondan dolayı da çok ağır çalıştığı için veya kendini çok fazla verdiği için ara sıra böyle sakatlıkları oluyor. Özellikle arka adale ile ilgili. Ama öyle yırtık gibi bir şeyi yok. 3-4 günlük bir dinlenmeden sonra önümüzdeki hafta bizimle birlikte antrenmanlara başlayacak. Alen Melunovic geldiği zaman hiçbir şeyi yoktu. Yaklaşık 10 gün bütün antrenmanlara çıktı. Fakat antrenmanın sonunda alt adalesinde küçük bir yırtığı oldu. O da doktor nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. O da Cuma gününden sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Bunların dışında Alaaddin Okumuş, Vukan Savicevic, Melih Okutan bugün itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak. ”

“ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPTIĞIMIZ”

“Bizde eski yeni oyuncu yok. Bütün oyuncularımızın hepsi hazırlar. Biz her şeyimizle maçımıza hazırız. Tedbiri biz almıyoruz sadece analiz yapıyoruz. Rakibin iyi ya da kötü yönlerini tabii ki yapıyoruz ama önemli olan bizim ne yapacağımız. Biz eğer kendi oyunumuzu, kendi istediklerimizi sahaya yansıtırsak bizim için gerisi önemli değil. Tabii ki rakibin analizleri yapılıyor. Hangi yönleri iyi hangi yönleri kötü bunlarla alakalı gerekli her şey yapılıyor. Biz sistemimizden vazgeçmeden rakip kim olursa olsun, ismi ne olursa olsun aynı oyunumuzu oynamaya dev am edeceğiz.”

“TRANSFER BİTTİ”

“Daha fırsat transferi yok bitti. Özellikle yabancı kontenjanımız dolu. Diğer bütün bölgelerimiz dolu. Bir fırsat da olsa alabileceğimiz bir mevki kalmadı. Çünkü bütün mevkilerimizde yeterli sayıda ve kaliteli oyuncularımız var.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P