Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR’UN RAKİPLERİ!

SAMSUNSPOR’UN RAKİPLERİ!
30 Mayıs 2021 - 4:14

SAMSUNSPOR’UN RAKİPLERİ ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ!

Spor Toto 1.Lig’e çıkan son takım Kocaelispor olurken, takımlar 2021-2022  sezonunda  38 haftada, 36 maç oynacak.  Süper Lig’den düşen MKE Ankaragücü, Denizlispor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Gençlerbirliği’de Samsunspor’un 1 Lig’de ki güçlü rakipleri olacak.

TFF 1. Lig’e yükselen Manisa FK, Eyüpspor ve Kocaelispor ile Lig, 2021-2022 sezonunda 19 takımla oynanacak ve her hafta 1 takım BAY geçecek.

RAKİPLERİMİZ KİMLER ?

İşte Yılport Samsunspor’un rakipleri;  TFF 1. Lig  19 takım ile oynanacak. Bursaspor, Ankaragücü, Adanaspor, Kocaelispor, Denizlispor, Erzurumspor, Boluspor, Altınordu, Balıkesirspor, Gençlerbirliği, İstanbulspor, Eyüpspor, Tuzlaspor, Bandırmaspor, Ümraniyespor, Menemenspor, Keçiörengücü, Manisa FK

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P