Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’un Zirve İnadı!

Samsunspor’un Zirve İnadı!
20 Nisan 2021 - 5:06

SAMSUNSPOR BURSASPOR’U GOLE BOĞDU!

Menemenspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Samsunspor TFF 1. Lig’in 31. haftasında evinde  Bursaspor’u  4-1 gibi farklı skorla mağlup etmeyi başardı

İlk ikiden Süper lige çıkma şansını Adanademirspor’a kaptıraran  Samsunspor, Bursaspor’u konuk etti. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada  Kırmızı-Beyazlılar maça oldukça hırslı başladı.  Savicevic’in savunma arkasına attığı topa  Yasin dokundu  (1-0) Kırmızı şimşekler baskı kurduğu yeşil-beyazlılar karşısında  İlk yarının  uzatma dakikalarında,  kazandığı firikik’i   Hamroun, güzel bir vuruşla  gole çevirdi (2-0) ilk yarı bu skorla tamamlandı.

 

İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

ikinci yarıda da oyuna tam saha presle başlayan Samsunspor   54. dakikada  Mathias Coureur ile skoru .(3-0) yaptı. Bursaspor kotra ataklarla gittiği Samsunspor kalesinde  aradığı golü 82. dakikada Onur ile buldu. (3-1) Baskılı oyununu sürdüren Kırmızı- beyazlılar  Uzatmanın son dakikasında Gökhan Alsan ile skoru belirledi karşılaşma  4-1 sona erdi.

Bu galibiyetle. Samsunspor, Ligde  Adanademirspor’un ardından  üçüncü sıradaki yerini korurken Süper Lig iddiasını da sürdürmüş oldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P