Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsun’u yaktılar!

Samsun’u yaktılar!
01 Temmuz 2020 - 7:24

SAMSUN SAMSUNSPOR OLALI BÖYLE KUTLAMA GÖRMEDİ!

 Samsunsporun  kuruluşunun 55. Yıldönümü’nde  kırmızı beyazlı taraftarlar  Samsun’u  yaktı.

Muhteşem bir kutlamaya imza atana  taraftarlar, aatler 20.55’i gösterdiğinde şehrin tüm noktalarında meşaleli kutlama yaptı.

 

Türk futbol tarihine başarılarıyla ve yetiştirdiği yıldız isimlerle damga vuran Samsunspor 55 yaşında. Kırmızı beyazlı taraftarlar kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehrin tamamında muhteşem bir kutlamaya imza attı. Saatler 20.55’i gösterdiğinde kutlamaların fitili Nuri Asan Tesisleri’nden atılan havai fişeklerle başladı. Tesislerden yükselen havai fişeklerle birlikte şehrin dört bir yanında meşaleler de yanmaya başladı. Uzun ve yorucu geçen bir sezonun ardından bileğinin hakkıyla adını uzun bir aradan sonra yeniden TFF Birinci Ligi’ne yazdıran Yılport Samsunspor’da herkesin yüzü gülüyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil kararının bugün resmiyet kazanmasıyla birlikte kırmızı beyazlı taraftarlar, çifte sevinç yaşama imkanını buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P