Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Sancaktepe FK Samsunspor

Sancaktepe FK Samsunspor
07 Mart 2020 - 5:58

Sancaktepe FK – Yılport Samsunspor (Muhtemel onbirler)

Ligde bitime 8 hafta kala en yakın takipçisi Manisa FK’nın 10 puan önünde şampiyonluğa koşan Yılport Samsunspor, geçen sezondan bu yana şansının tutmadığı, karşılaştığı üç maçta da gol atamadığı Sancaktepe FK’yı bugün mağlup ederek, 11 maçlık galibiyet rekorunu kırmak istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 27. haftasında Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda İstanbul temsilcisi Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. ile karşılaşacak. Ligde 67 puanla, en yakın takipçisi Manisa FK’nın 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Kırmızı-Beyazlılar’ın mücadelesini Ankara bölgesi hakemlerinden Gürel Uzuner yönetecek. Uzuner’in yardımcılıklarını Cengizhan Öztürk ve Boran Turhan yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Yusuf Ziya Gündüz olacak.

MAÇ BURADA.TV’DE
Geçtiğimiz hafta Pazar günü kendi evinde İnegölspor’u 4-1 mağlup ederek hedefe bir adım daha yaklaşan Yılport Samsunspor’da sezonu büyük ölçüde kapatan Okan Dernek ile Bünyamin Cesur Karataş’ın yanı sıra hafif sakatlığı bulunan Muhsin Yıldırım ve hazır olmayan Ramazan Çevik İstanbul’a götürülmedi. 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı izlemek isteyenler 11.8 lira karşılığında şifre alarak burada.tv web adresinden izleyebilecek.

Stadyum: 15 Temmuz
Saat: 14.30
Hakem: Gürel Uzuner
Yayın: burada.tv

Yılport Samsunspor: Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Veli Çetin, Yalçın Kılınç, Ercan Yazıcı, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Alsan, Guido Koçer, Burak Çalık, Bahattin Köse.

T. Direktör: Ertuğrul Sağlam

Sancaktepe FK: Hüseyin Yılmaz, Erdinç Pekgöz, Ozan Tahtaişleyen, David Kılınç, Melik Derin, A. Hamza Ok, Halil İbrahim Tuna, Mert Örnek,
Muharrem Cinan, İrfan Akgün, Can Erdem.

T. Direktör: Mustafa Çapanoğlu

2 isim sınırda

Yılport Samsunspor’da bugün oynanacak Sancaktepe Futbol Kulübü maçı öncesi Atabey Çiçek ve İlyas Kubilay Yavuz kart sınırında bulunuyor. İkili bugün ki karşılaşmada kart görmeleri halinde 15 Mart Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor maçında cezalı duruma düşecekler ve forma giyemeyecekler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P