Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Son dakikaya kadar gol aradık!

Son dakikaya kadar gol aradık!
02 Aralık 2019 - 7:29

Taraftarımız Mutlu Olsun

Ertuğrul Sağlam: ‘ Taratarımız maç bittiği zamanda  evlerine yüzü gülerek mutlu bir şekilde gitmesini istiyoruz’.

Sarıyer’i 3-0’lık net bir skorla mağlup eden Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonu yaptığı açıklamada  “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Son dakikaya kadar gol atmak için pozisyon ürettiler. Taraftarımız evlerine giderken mutlu olmasını istiyoruz” dedi

Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Taraftarımızın takıma olan pozitif etkisi çok güzeldi. Son dakikaya kadar oyuncularımıza destek verdiler. Önemli bir 3 puan aldık. Hafta içerisinde Sarıyer’i iyi analiz ettik. Onların iyi yaptığı şeyleri ve eksik yönlerini oyuncularımıza anlattık. Bugün de bir taraftan gol ararken, diğer taraftan da rakibe pozisyon vermemek için defansif anlamda sorumluluk aldık. İlk devredeki bir pozisyon dışında maçın genelinde rakibe pozisyon vermedik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Son dakikaya kadar gol atmak için pozisyon ürettiler. Güzel, keyifli ve bol gollü bir galibiyet aldık. Artık Perşembe günü oynanacak Çaykur Rizespor maçını düşünmeye başladık” dedi.

“HATALARIMIZI AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Takımın yoluna sağlam adımlarla gideceğini belirten Ertuğrul Sağlam şöyle devam etti: Yaptığımız güzel şeyleri daha iyiye, daha mükemmele ulaştırmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızla devamlı görüşmelerimiz, toplantılarımız, analizlerimiz oluyor ve bunları antrenmanlarımızda çalışıyoruz. Hatalarımız tabi ki var. Hatalarımızı da her oynadığımız karşılaşmada biraz daha azaltmaya çalışıyoruz. İzlerken keyif alınan, bol pozisyon üreten, girdiği pozisyonları değerlendiren ve maç bittiği zamanda taraftarlar evine giderken yüzü gülerek mutlu bir şekilde gitmesini istiyoruz.

RİZE MAÇINI DÜŞÜNECEĞİZ

Bugün kazanalım ama nasıl kazanırsak kazanalım’ anlayışına bürünmeyeceğiz. Hatalarımızı azaltacağız, yaptığımız güzel şeyleri daha mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Maçlarımızı iyi oynayarak ve mücadele ederek kazanacağız. Bu baskıyı rakiplerimizin üzerinde onlara hissettirmeye çalışacağız. Ben oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Son dakikaya kadar skoru arttırma adına pozisyon ürettiler. 3-0 gibi güzel bir galibiyetle Perşembe günü oynayacağımız Çaykur Rizespor maçını düşünmeye başlayacağız.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P