Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Suat Çakır:’ En iyilerini Aldık’

Suat Çakır:’ En iyilerini Aldık’
15 Temmuz 2018 - 6:06

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır: ‘En iyiler bizde’

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, ‘Alabileceğimiz en iyi forvet oyuncusunu almak için uğraşıyoruz. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Her bölgede alternatif ve iyi oyuncularımız var’ dedi.

Sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan  Samsunspor‘da moraller üst seviyede. En iyi oyuncularıSamsunspor‘da topladıklarını belirten Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Bu zamana kadar birçok oyuncuyla resmi sözleşme imzaladık. Bilal Gülden, Metin Can Cici ve Erhan Şentürk ile imza töreni gerçekleştirmedik. 2 santrafor ve 1 kaleci transferi için de çalışmalar sürüyor. Samsun’daki çalışmalarımız şu anda çok olumlu geçiyor. 22 Temmuz’da Erzurum’da kampa gireceğiz. Hazırlık maçları henüz belli değil. Mehmet Battal ve Mehmet Akyüz transfer listemizde olan oyunculardan bazıları. Alacağımız forvetler iyi olacak. Alabileceğimiz en iyi forvet oyuncusunu almak için uğraşıyoruz. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Her bölgede alternatif oyuncularımız var” dedi.

Kaynak: Haber Gazetesi-Salim YILDIZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P