Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Taraftar Yıldırım gibi

Taraftar Yıldırım gibi
27 Şubat 2020 - 9:25

Samsunspor taraftar gruplarından ortak açıklama!

Taraftar grupları sosyal medyada Samsunspor hakkında haksız eleştiri yapan, birlik ve beraberliği bozmaya çalışan kişi ve kurumlara karşı ortak açıklama yaptı.

Yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Türkiye’nin en köklü spor markalarından birisi olan Samsunspor, özellikle son dönemde büyük başarılara imza atmaya başlamış ve eski güçlü günlerine yeniden kavuşmuştur. Öyle ki, zor günleri geride bırakarak, Yüksel Yıldırım öncülüğünde yeniden Süper Lig yolunda mücadele etmeye başlamıştır.

“NİFAK TOHUMLARI EKMEYE ÇALIŞIYORLAR”
Güçlü bir yönetim, güçlü bir takım ve güçlü bir taraftar yapısıyla yoluna devam eden Samsunspor, gelecek adına tüm şehri umutlandırmıştır. İşte tam da bu birlik ve beraberlik ortamında, herkes omuz omuza vermişken, birileri bu tabloyu bozmak için var gücüyle mücadele etmektedir. Karalama kampanyaları ile Sayın Yüksel Yıldırım’ı hedef alan bir kesim, saçma sapan yorumlarıyla, Samsunspor sevdalılarının arasına nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır.

“BİRLİKTEN RAHATSIZ OLUYORLAR”
Daha önce de defalarca dile getirdiğimiz gibi, buradan onlara sesleniyoruz! Şehrimizin sevdası, hepimizin ortak aşkı olan Samsunspor’da sağlanan birlik ve beraberlik ortamından rahatsız olduğunuzu biliyoruz! Samsunspor başarıdan başarıya koştukça, sizlerin içten içe başarısızlık duası ettiğinizi de biliyoruz! Ama sizin de bilmeniz gereken bir şey var; Şehir böylesine kenetlenmişken, takım başarı merdivenlerini hızla çıkıyorken, bütün bu heyecanın arkasında Sayın Yüksel Yıldırım varken, kimse size bu şehirde nifak tohumları ektirmez!

“SEVDAMIZA ORTAK OLUN”
Biz sizin ne yapmaya çalıştığınızı biliyoruz! Siz de bizim Samsunspor için neler yapabileceğimizi biliyorsunuz! Ya siz de Samsunspor sevdamıza ortak olun ve başarılarla birlikte gurur duyalım, ya da artık çenenizi kapatın. Bilinmesinde fayda var ki; bizim için söz konusu Samsunspor ise gerisi teferruattır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P