Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu: “Samsunspor önümüzdeki sezon yakıştığı ligde Süper Lig’de mücadele edecek.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “1. Lig’e veda maçlarını oynayan iki takımın maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Samsunspor önümüzdeki sezon yakıştığı ligde Süper Lig’de mücadele edecek.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu: “Samsunspor önümüzdeki sezon yakıştığı ligde Süper Lig’de mücadele edecek.
01 Mayıs 2023 - 9:06

SAMSUNSPOR Teknik DirektörHüseyin Eroğlu, deplasmanda 2-1 kazanlan Altaş Denizlispor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “1. Lig’e veda maçlarını oynayan iki takımın maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Samsunspor önümüzdeki sezon yakıştığı ligde Süper Lig’de mücadele edecek. Türk futboluna çok önemli değerler kazandıran Denizlispor ise 2. Lig’de oynayacak. Büyük camialar düştükleri yerden kalkarlar. Samsunspor da Yüksel Yıldırım’ın liderliğinde buralara geldi. Dilerim Denizlispor da eski günlerine döner, onlara gelecek yıllarda başarılar diliyorum” dedi.

İlk yarı iyi oynayamadıklarını belirten Hüseyin Eroğlu, “Maça gelecek olursak, iyi hazırlanmamıza rağmen ilk yarıda iyi oynayamadık. İkinci devrede yaptığımız değişikliklerden sonra skora alacak kadar iyi oynamayı başardık. Mutluyuz. Çok ama çok yorulduk. Şimdi bir kaç gün izinden sonra çalışmalara başlayacağız. Önümüzdeki hafta bizim için çok önemli bir tören var. Tüm taraftarlarımızla stadyumumuzda kupa töreni yaşamak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P