Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

“Usta’dan Samsunspor’a ziyaret” 

“Usta’dan Samsunspor’a ziyaret” 
23 Haziran 2018 - 13:42

USTA UYANIK’I ZİYARET ETTİ

Erhan Usta, seçimli olağanüstü kongrede Samsunspor başkanlığına seçilen İsmail Uyanık’ı Samsunspor tesislerinde ziyaret etti.

Kongrede ve Samsunspor için yapılan her etkinlikte; Samsunspor’un ve Samsunspor taraftarının yanında olarak, gönülleri fetheden ve taraftarın sevgisini kazanan Erhan Usta, bundan sonraki süreçte de Samsunspor’un yeniden eski günlerine kavuşması için her zaman olduğu gibi yine Samsunspor”un yanında olacağını söyledi.
Usta, ” Samsun’un marka değeri olan ve şehir için büyük bir önem taşıyan Samsunspor Klübü, umuyorum ki İsmail Uyanık önderliğinde özlenen Samsunspor’u ve Samsunspor taraftarını hak ettiği Süper lige tekrardan çıkaracaktır. Bu süre zarfında da biz; dün ve bugün olduğu gibi yarında Samsunspor’un yanında olacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P