Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Uyanık İstifa Etti

Uyanık İstifa Etti
12 Kasım 2019 - 11:19

İsmail Uyanık istifa etti

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, görevlerinden istifa etti

Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık düzenlediği basın toplantısında tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

 

 

 

 

Yılport  Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın sosyal medyadaki açıklamalarının ardından Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Samsunpor’da iki başlılıktan dolayı şirketteki görevini bıraktığı açıklayan   Uyanık, dikkat çekici  açıklamalarda bulundu.  Uyanık şunları söyledi;

O GÜN GELDİ BIRAKIYORUM

“Son 3-4 toplantıda benden bırakma kararı duymayı bekliyordunuz. Bugün o gün geldi. Şirketten ve Samsunspor’da üstlenmeye çalıştığım vazifeden bugün ayrılma günü. Ayrılıyorum artık. Samsun’da bu çift başlılığın olmasının Samsun’a zarar verdiğini görüyorum ve kendi kişisel adıma da burada durmamın bir fayda değil, zarar getireceğinin de farkındayım. Geçen hafta İstanbul’da Yüksel Yıldırım ile de bu konuyu konuşmuştuk.

YILDIRIM İLE  SORUNLARIMIZ VARDI

Karşılıklı birbirimizle ilgili sıkıntılarımız var. Bu akşam için de bir toplantı organize etmiştik. Gece saatlerinde sosyal medyada yazılanlardan sonra konuşacak pek fazla bir şeyin de kalmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla Samsunspor’daki ortaklığımdan ve Samsunspor’da yapmaya çalıştığım görevlerden ayrılıyorum. İstifa etmiyorum, bu kulübün ortağıyım. Şirketi bırakıyorum. Samsunspor’un daha iyi olacağını düşünüyorum. Tek başlılık olduğunda Samsunspor’un daha iyi yönetileceğine inanıyorum. Samsunspor’u yönetecek insanların da performanslarının artacağına inanıyorum”.

VEDALAŞTI

Uyanık, konuşmasının sonunda şirket yönetimdeki görevini bıraktığını, Samsunspor Kulübü Derneği’ndeki başkanlık görevinin devam ettiğini belirterek sözlerini sonlandırdı. Uyanık, bırakma kararının ardından toplantıya gelen taraftar ile vedalaştı. Samsunsporlu futbolcular da Uyanık’ın toplantısında kulüp binası önünde hazır beklediler.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P