Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Vali’den güçsüz takıma baklava…

Vali’den güçsüz takıma  baklava…
15 Mart 2018 - 8:24

Vali Kaymak’tan futbolculara moral: ‘Karadeniz’de gemileriniz mi battı önümüze  bakmalıyız”’ dedi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor’u ziyaret ederek Süper Lige çıkacak güçleri olmayan futbolculara tekrar güçlerini kazanmaları için baklava ikram etti.

Vali Kaymak Ligin son sırasında olan ve ligden düşmesi kesinleşen Gaziantep karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada,’Samsunspor’un 1 lige  Kaymak, Samsunspor’u ziyaret ederken,  çıkacak güçte olduğu yönünde  verdiği demecin ardından kırmızı- beyazlılar  Gaziantepe 2-1 yenilerek düşme hattına geriledi. Bu durumun ardından Samsunspor’un Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek Boluspor karşılaşması öncesi takıma moral ziyaretinde bulundu.
Vali Osman Kaymak:’Hatalardan ders almak zorundayız. Gaziantep’i unutup önümüze bakacağız. Ortalıkta Karadeniz’de gemilerimiz batmış gibi dolanmayacağız. Sizler daha iyisini yapabilirsiniz’ dedi.
Samsun Valisi Osman Kaymak süper lige çıkacak güçlerini kaybeden futbolculara baklava ikram etti.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P