Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Vukan Savicevic kampta

Vukan Savicevic kampta
04 Ağustos 2020 - 6:04

Yılport Samsunspor bugün topbaşı yapacak

Yılport Samsunspor’un bugün başlayacak olan ikinci etap kampına yeni transfer Vukan Savicevic’in yanı sıra, geçen sezonu TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’da kiralık olarak forma giyen Erhan Kartal ve Sakaryaspor’dan geri dönen Onur Eriş de yer alacak.

Gelecek sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Yılport Samsunspor, 30 Temmuz sabahı yaptığı idmanın ardından bayram iznine çıkmıştı. Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, kampın ikinci etabı için bugün toplanacak. Kaya Green Park’ta antrenmanlarına devam edecek olan Yılport Samsunspor, bugün saat 18.00’da topbaşı yapacak.

ERHAN VE ONUR KİRADAN DÖNÜYOR
Yılport Samsunspor’un bugün başlayacak olan ikinci etap kampına yeni transfer Vukan Savicevic’in yanı sıra, geçen sezonu TFF 1. Lig ekiplerinden Altay’da kiralık olarak forma giyen Erhan Kartal ve Sakaryaspor’dan geri dönen Onur Eriş de yer alacak. Başarılı sağ bek oyuncusunun Yılport Samsunspor’a yeni transfer olmuş kadar heyecanlı olduğu öğrenildi. Vukan Savicevic’in ise takıma çabuk adapte olmak istediği öne sürüldü.

Kaynak/ Hedef Halk Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P