Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım Hayatı Karıştırdı

Yıldırım Hayatı Karıştırdı
10 Mayıs 2020 - 5:53

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in liglerin Haziran ayında başlayacağını açıklamasının ardından tartışmalar başladı. Liglerin başlama kararının Kovid-19 salgını nedeniyle doğru olmadığını belirten bir çok kulüp, futbolcu ve spor yorumcusu oldu.

“FUTBOL YAŞAM ŞEKLİMİZ”
Başkan Yıldırım ise Samsunspor adına yaptığı açıklamada kararın TFF’nin verdiği kararın doğru olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: Top hayattır. Artık top bizim için su ve havadan farklı değil! Futbol artık bizim bir yaşam şeklimiz oldu. Futbolsuz bir hayatın ne kadar sıkıcı olduğunu bu Covid-19 döneminde çok daha iyi anladık! Futbolsuz hayat düşünülemez… Artık biz hazırız futbola dönmeye, ya siz?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P