Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım: “Hocaların kurbanı olduk”

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Tek taraflı fesih yaparsanız FIFA sizi transfer yasağına kadar götürüyormuş. Biz bunu başımıza gelince son anda öğrendik.” dedi. 

Yıldırım: “Hocaların kurbanı olduk”
02 Ocak 2024 - 13:58

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: “Hocaların kurbanı olduk”

Yılport Samsunspor A.Ş. Başkanı Yüksel Yıldırım, Nokikovas ve Boldrin konusunda hocaların kurbanı olduklarını belirterek, “Hocaları tatmin etmek için kol kestik. Tek taraflı fesih yaparsanız FIFA sizi transfer yasağına kadar götürüyormuş. Biz bunu başımıza gelince son anda öğrendik.” dedi.

TRT Spor kanalındaki Futbol Anadolu programına telefonla bağlanan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Tek taraflı fesih yaparsanız FIFA sizi transfer yasağına kadar götürüyormuş. Biz bunu başımıza gelince son anda öğrendik.” dedi.

“HOCALARIN KURBANI OLDUK”

Başkan Yıldırım, Samsun’dan hiçbir oyuncunun ayrılmak istemediğine değinerek, “Çünkü maaşları tıkır tıkır ödeniyor sayılıyor lige bakılınca. Şehir güzel, atmosfer güzel, tesisler güzel, kulüp güzel, camia güzel, hedefi ve projesi olan bir takım. Böyle olunca tek taraflı fesih yapmak zorunda kaldık. Oyuncular gitmedi. Hocalar istemedi. Biz de açıkçası hocaların kurbanı olduk. Hocaları tatmin etmek için kol kestik. Bu da bizim için maddi bir külfet gibi gözüküyordu. Şampiyon olmak için bunlara ses çıkartmadık ama bunu da gördük ki, FIFA’da farklı bir karşılığı varmış. Tek taraflı fesih yaparsanız FIFA sizi transfer yasağına kadar götürüyormuş. Biz bunu başımıza gelince son anda öğrendik.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P